top of page
Animation.jpeg

Inspanningstest op de fiets in Oost-Vlaanderen

Een inspanningstest op de fiets in Oost-Vlaanderen brengt jouw lichamelijke capaciteiten in kaart. We kunnen bij Smart Cycling in Denderleeuw je VO2max, VLamax, anaerobe drempel, fatmax en carbmax meten. Daarnaast kunnen we een lactaattest doen: dé manier bij uitstek om je basisconditie in kaart te brengen. Zo zijn we goed voorzien om een uitgebreide inspanningstest van jou op de fiets te doen, bij ons in de buurt van Aalst, in de provincie Oost-Vlaanderen.
 

Een inspanningstest op de fiets in Oost-Vlaanderen om je lichaam beter te leren kennen

Een inspanningstest op de fiets doen bij Smart Cycling nabij Aalst in Oost-Vlaanderen kan jou helpen je lichaam beter te leren kennen. We brengen jouw sterktes en zwakkere punten in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we dan trainingsadvies geven en trainingszones opstellen, op basis van jouw hartslag en/of power. Met deze aangepaste trainingen kunnen je prestaties op de fiets enkel verbeteren. We hebben al tal van renners kunnen helpen met ons aanbod aan trainingen en bikefittings. Jij kan de volgende zijn!
 

Kom een inspanningstest doen in Denderleeuw nabij Aalst

Kom een inspanningstest doen in Denderleeuw, nabij Aalst en je zal zien dat je nog heel wat te leren hebt over je lichaam. Samen kijken we naar de beste trainingsmethodes voor jouw noden. Je wordt een betere renner en je prestaties zullen de hoogte in schieten. Als je je prestaties nog wilt verbeteren, kijk dan zeker eens naar de ideale fietspositie en onze aerodynamicatraining. Als je nog vragen hebt, of een afspraak wilt, kan je ons bellen op 0477 21 20 39. Hopelijk mogen we je snel verwelkomen bij Smart Cycling nabij Aalst voor een inspanningstest, waar we ervoor zorgen dat niemand klachten heeft op de fiets.

bottom of page