Klachten bij het fietsen

Heb je veel klachten bij of na het fietsen? Pijn tijdens het fietsen kan verschillende oorzaken hebben. Vaak ligt een verkeerde houding of een slecht afgestelde fiets aan de basis. Je krijgt er spierpijn, kniepijn, tintelende tenen of vingers en pijn in de nek van. Is dat herkenbaar? Geen zorgen, dat is het voor veel fietsers. Bij Smart Cycling kunnen we je helpen de meest voorkomende klachten bij het fietsen vaarwel te zeggen. Dit doen we door onze uitstekende bikefitting en uitgebreide trainingsbegeleiding. Je zal merken dat een bikefitting alle verschil kan zijn tussen blessures en pijn en een gezonde houding en gebrek aan pijn, die je het plezier van het fietsen doen herontdekken. We hebben al vele renners kunnen helpen om hun klachten bij het fietsen vaarwel te zeggen. Ben jij de volgende?

 

Veel voorkomende klachten bij het fietsen

Bij de meest voorkomende pijn tijdens het fietsen zijn onder meer zadelpijn, kniepijn, voetpijn, pijn aan de rug, schouders of nek. Voetpijn ligt meestal aan slechte of slecht passende schoenen. Kniepijn en pijn aan de schouders en nek kan je dan weer oplossen met een goede bikefitting. Rugpijn is zonder twijfel één van de meeste vervelende klachten bij het fietsen. Hier kunnen verschillende problemen aan de oorzaak liggen. Wat vaak een oplossing kan zijn is de rugspieren trainen door specifieke oefeningen te doen.

Kom langs en zeg pijn tijdens het fietsen vaarwel

Ben je helemaal klaar met pijn tijdens het fietsen? Heb je zin om terug zorgeloos de baan op te gaan en te genieten? Ongeacht je probleem, we kunnen er vast een oplossing voor vinden. Kom langs bij ons in de winkel in Denderleeuw nabij Aalst, dan bekijken we samen wat we voor je kunnen doen. Of neem contact op via onze website als je nog verdere vragen hebt. Samen zeggen we pijn tijdens het fietsen vaarwel.

Contact

Bericht verstuurd. Bedankt! Wij behandelingen zo snel mogelijk uw bericht

Smart Cycling & Running

Populierenlaan 58

9470 Denderleeuw

 

stefaan.de.gendt@skynet.be


Tel: 0477 21 20 39