top of page

Klachten bij het fietsen

Heb je klachten bij of na het fietsen? Pijn tijdens het fietsen kan verschillende oorzaken hebben. Vaak ligt een verkeerde houding of een slecht afgestelde fiets aan de basis. Je krijgt er spierpijn, kniepijn, tintelende tenen of vingers en pijn in de nek van. Is dat herkenbaar? Geen zorgen, dat is het voor veel fietsers. Bij Smart Cycling helpen we je de meest voorkomende klachten bij het fietsen vaarwel te zeggen. Dit doen we door onze uitstekende bikefitting en uitgebreide trainingsbegeleiding. Je zal merken dat een goed afgestelde fiets komaf maakt met blessures en pijn. Herontdek het plezier van het fietsen met een gezonde houding en pijnvrije bewegingen We hebben al veel renners geholpen om hun klachten bij het fietsen vaarwel te zeggen. Ben jij de volgende?

Veel voorkomende klachten bij het fietsen

De meest voorkomende pijn tijdens het fietsen zijn onder meer zadelpijn, kniepijn, voetpijn, pijn aan de rug, schouders of nek. Pijn aan de voeten ligt meestal aan slechte of slecht passende schoenen. Kniepijn en pijn aan de schouders en nek kan je dan weer oplossen met een goede bikefitting. Rugpijn is zonder twijfel één van de meeste vervelende klachten bij het fietsen. Hier kunnen verschillende problemen aan de oorzaak liggen. De rugspieren trainen door specifieke oefeningen te doen, kan vaak een oplossing zijn hiervoor.

Kom langs en zeg pijn tijdens het fietsen vaarwel

Heb je het helemaal gehad met pijn tijdens het fietsen? Zin om terug zorgeloos de baan op te gaan en te genieten? Ongeacht je klachten, we vinden er vast een oplossing voor. Maak een afspraak en kom bij ons langs in Denderleeuw vlakbij Aalst, we bekijken samen wat we voor je kunnen doen. Of neem contact op via onze website als je nog vragen hebt. Samen zeggen we pijn tijdens het fietsen vaarwel.

Contact

Bericht verstuurd. Bedankt! Wij behandelingen zo snel mogelijk uw bericht

Smart Cycling & Running

Populierenlaan 58

9470 Denderleeuw

 

stefaan.de.gendt@skynet.be


Tel: 0477 21 20 39

bottom of page