top of page

Aerodynamica testen door een meting in Oost-Vlaanderen

Bij onze aerodynamicameting in Oost-Vlaanderen gaan we op zoek naar een jouw ideale aerodynamische positie. Vroeger had men een windtunnel nodig om verschillende posities uit te testen op het vlak van aerodynamica. Tegenwoordig kan dit met hoogtechnologische software gemeten worden. De renner wordt op de rollen geplaatst en gefilmd. De luchtweerstand kan gemeten worden in verschillende posities. De hoeveelheid arbeid die geleverd moet worden in een bepaalde positie, wordt weergegeven in wattage of snelheid. Zo kan je bij een aerodynamicameting in Oost-Vlaanderen al vlug in bepaalde posities 30 à 40 watt of 1 à 2 km/u progressie boeken. Dit kan door je fietspositie aan te passen en/of een bepaalde houding aan te nemen op de fiets.
 

Een professionele aerodynamicameting in Oost-Vlaanderen

Een aerodynamicameting in Oost-Vlaanderen is dus dé methode om enkele seconden van je tijd te schaven. Je leert een nieuwe houding aan waarin je, door minder luchtweerstand, efficiënter en dus sneller zult fietsen. Na bepaling van je meest aerodynamische positie biedt Smart Cycling je de mogelijkheid om in deze positie te komen trainen. Zo kan je de positie gewoon worden tijdens de aerodynamicameting nabij Aalst, om daarna op de baan sneller te gaan dan ooit. Kijk zeker ook eens naar onze inspanningstesten als je nog efficiënter wilt worden op de fiets. Als je klachten hebt tijdens het fietsen, kan je langskomen voor een bikefitting.
 

Kom langs en verleg je grenzen

Kom langs bij ons voor een aerodynamicameting in Denderleeuw nabij Aalst om jouw grenzen te verleggen. Je krijgt een professionele begeleiding en we helpen je je ideale fietspositie te vinden. Zo zal je sneller gaan als ooit tevoren. Wanneer we je positie gevonden hebben, kan je hierop blijven trainen, zodat je daarna zonder klachten alleen op de baan kan. Je zal versteld staan van de resultaten! Kom langs bij ons na een afspraak of contacteer ons als je nog met vragen zit.

bottom of page