top of page

Een trainingsbegeleiding voor wielrenners in Oost-Vlaanderen

Ben je op zoek naar trainingsbegeleiding voor wielrenners in Oost-Vlaanderen? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Of je nu competitief atleet bent, of eerder recreatief op de baan gaat: we bieden je een individuele trainingsbegeleiding aan, waarin we rekening houden met je trainingstijd, trainingsgeschiedenis, zwaktes en sterktes en je persoonlijke doelen. De trainingsbegeleiding die we geven voor wielrenners in Oost-Vlaanderen is altijd in onderling overleg. We kijken samen wat voor jou werkt en er is ruimte voor feedback.
 

De basis van een uitgebreide trainingsbegeleiding voor wielrenners in Oost-Vlaanderen

Zijn al je klachten weggewerkt? Ben je helemaal klaar om de baan op te gaan? Geen enkele ondergrond of discipline is ons vreemd: of je nu veldrijder, mountainbiker of gewoon wegfietser bent: we begeleiden jou naar je absolute topvorm met behulp van inspanningstesten. Naast fietsbegeleiding bieden we ook een winterprogramma aan, waarin we werken aan kracht en stabilisatie. Zo gaat jouw vorm tijdens de wintermaanden niet achteruit. Om het plaatje helemaal rond te maken, werken we ook aan jouw mentale veerkracht. Bij ons leer je stress reduceren en met moeilijke omstandigheden om gaan, zoals in de regen rijden, in waaier rijden in het peloton of afdalen. Dat sluit ook mooi aan bij onze aerodynamicatraining. Kortom: de perfecte trainingsbegeleiding voor elke wielrenner in Oost-Vlaanderen.
 

Begin nu aan je trainingsbegeleiding als wielrenner in Oost-Vlaanderen

Heb je al zin gekregen om het beste uit jezelf te halen en volgend seizoen als herboren renner op de baan te gaan? We kijken er naar uit jou te verwelkomen en je met onze trainingsbegeleiding om te toveren tot de beste wielrenner die je kan worden. Neem contact met ons op via de website als je nog met vragen zit of een afspraak wilt. Dan kan je eens langskomen bij ons.

HARTSLAG - OF

POWER BASIC

recreant, competitie en

jeugdcategorieën

POWER ADVANCED

beloften, elite z.c.

en profs

bottom of page